Min lilla ö utanför Norges kust

Det finns en ö. Ett andra hem för mig. En liten fin ö utanför nordnorges kust där friden bor. På den ön har jag och min familj varit väldigt många gånger sen jag var en liten plutt och där har jag lärt mig massor som barn. Nu är vi ganska nyligen hemkomna från denna fantastiska plats än en gång och det är alltid lika näringsrikt att få möjligheten att spendera en tid där i lugn och lättnad. 

När vi är där bor vi i dem små stugorna nedanför skog och berg, mittmellan porlande bäckar med fantastisk utsikt över havet. Det är nästan helt folktomt och det enda som hörs är vågorna, vinden och fåglarna. Man kan inte annat än att slappna av och bara njuta av något så fint som bara Gud kunnat skapa. 

Vi klättrar upp för klippor och berg, går vilse i skogarna och följer bäcken hela väger ner till havet. Vi vandra upp till vattenfall och går till grottorna i bergen. Vi åker båt och fiskar, läser på tavlan i stugan vad alla olika sorters fisk heter på norska. Vi lagar god mat, följer tidvattnet dag ut och dag in och vi andas. Vi andas och fyller på med kraften vi behöver i hemmastadens ljud och stress. Jag älskar det. 
 
 
 
 
Dagbok, Lycka och välbefinnande | |
Upp