Sömnadstips för nybörjare såsom erfarna

Jag har en ny fantastisk bok som heter "Love at first stitch". Det är en sömnadsbok med mönstrerark längst bak. Den är utförlig och beskriver vägen från tyg och tråd till pagg på det absolut enklaste sättet. En bok för de som önskar kunna sy ett eget plagg helt enkelt! Det är också oerhört peppande, för visst kan det vara en kamp ibland då man bara vill ge upp. Men det är inte värt att ge upp när man inser att man kan skapa själv. 



Det är tydliga anvisningar i text och bild på allt från hur man trär symaskinen, hur man syr olika sömmar till att sy dolt blixtlås och gömda fickor i sidan av kjolen. Det står även "felsökningsrutor" där det tas upp märkliga beteenden som symaskinen kan få för sig att göra och hur du löser det. 

Till råga på det är bilderna så himla fina att man bara längtar efter att få sy allt som finns i boken! Jag hade turen att ha en mamma som kan allt om sömnad när jag började sy. Men hade jag inte haft det hade den här boken varit guld! Den kommer garanterat att komma till använding nu också förstås. Speciellt eftersom där finns mönster, pepp, färg, tips och tankar. Hett tips! 
 
 


 
 
 
Inspiration, Sömnad | |
Upp