Åsiktsmaskiner, bromsa

Jag blir så fundersam ibland. Fundersam på hur man inte kan få ta sina beslut utan att någon ska tycka tycka tycka. Jag vet inte om det är så överlag för alla jämt och ständigt men jag vet iallafall jag upplever detta så pass ofta att jag börjar bli riktigt tröttsam på hur vissa ens orkar. Kan vi inte bara sköta vårat egna och vara tillfreds med det. Inte vara tillfreds med vanan att alltid lägga näsan i blöt och anta, tycka, döma och prata. Låt folk ta de beslut de vill ta, gör det du själv vill när du själv vill det och strunta i vad folk ska tycka. Jag lovar er att allting kommer att bli så mycket roligare och enklare. Det värsta jag vet är verkligen att vissa inte kan sätta sig in i en annans situation, utan direkt anser något dåligt om alla inte är så som de själva. Nej nej nej känner jag för här står jag på två stadiga ben på jorden, självsäker i mig själv och stark som Pippi. Det är något fler borde känna, att känna här är jag och jag har ingenting att skämmas för. Jag är stolt över den jag är och att jag alltid står för min åsikt. Jag ändrar den inte beroende på vem jag umgås med, jag ändrar den inte för att någon ber mig. Jag är jag och jag är bra. Håll huvudet högt vänner, sköt era egna beslut och respektera varandras åsikter. 
 
 
Dagbok, Lycka och välbefinnande | | En kommentar |

Försäljning av en rutig dröm

Ännu en klänning till salu, nämligen denna sköning i röd-rutig! Den är gjord innan påsk som ett vårtecken men den kom bara att användas en enda gång. Säljer den därför vidare till någon som förhoppningsvis passar i den bättre än mig och vill använda den flitigt. Den är sydd av mig och mina små knåpiga fingrar. 
 
Måtten är:
Byst - 88 cm
Midja - 84 cm
Längd - 99 cm
(notera att måtten är ungefärliga då det är ganska svårt att måtta, det kan tillkomma någon centimeter)
 
T-shirt ärmar, dragkedja i ryggen och tyget är nyköpt på B-brodyr här i stan. 
Säljer denna för 300 SEK + porto. Portot brukar ligga kring 42kr. 
 
Vid intresse eller fler frågor maila mig på jenni_fant@hotmail.com. Betalning sker via swish eller kontoinsättning. 
 
 
 
Mini-shopen | | En kommentar |

Badkläder hela dagen lång

En av de kallare och regnigare somrarna jag varit med om, men nu sista spurten innan hösten lagt sig över staden badar vi i sommarvärme och svettiga kläder. En ledig dag i denna värme är ganska mycket värd kan jag tala om. Byter badkläder titt som tätt efter dopp i poolen och varvar veckotidningar med sommarens nya bok-inköp. 
 


Dagbok | | En kommentar |
Upp